Deze website gebruikt cookies. Hier  afmelden voor deze cookies voor uw internetgebruik
HOME
 
 
 
 
Reisverzekeringen vergelijken
Zorg er voor bij je reisverzekering dat je
  wintersportdekking opgeeft
 
 

Vakantie Inpaklijst maken

Maak een bagagelijst als checklist en vergeet zo niets belangrijks in te pakken voor je op reis gaat.

 
 
 

Jeugdherbergen wereldwijd

 
 
Link aanmelden voor deze website

Jongeren wintersport reizen, tiener vakantiekampen
en kinderkampen

Er zijn wintersport reizen en kampen voor verschillende leeftijdsgroepen. Sneeuwvakanties voor kinderen, jongeren en tieners die met leeftijdsgenoten op vakantie willen. 
Leer skien en snowboarden. Ga heerlijk sleetje rijden. Doe mee met de activiteiten van jouw keuze. Bijvoorbeeld Sneeuwschoenwandelen, Fakkeltocht, sneeuwfort bouwen of allerlei spellen in de sneeuw.
Ga op wintersport naar een populaire wintersportbestemmingen.

 

 

Wintersportvakantie jongeren of ski-kamp

Dynamic Holland Jongerenreizen 14Ė17 / en 18Ė 23 jaar

Jongerenvakanties in groepsverband. Skivakanties en snowboardvakanties inclusief skipas. Waaronder vakanties voor de leeftijdsgroep van 14 Ė 17 en 18 Ė 23 jaar. Met Nederlandse reisbegeleiding. Zowel voor gevorderden en beginnende wintersporters. Bestemmingen zijn Saalbach-Hinterglemm en Mayrhofen in Oostenrijk. Luxe jongeren resort, direct aan de piste.  Inclusief reis per Royal Class touringcar, verblijf in een jongerenhotel of jongerenresort met ontbijt en diner.

Wintersport kampen 12-15 en 15-19 jaar.

Vinea heeft wintersport jongerenkampen. Je leert skiŽn en snowboarden. Nederlandse ski- en snowboardleraren gaan mee naar Oostenrijk. Je verkent de pistes in het gebied.
De jongerenkampen zijn op populaire wintersportbestemmingen voor jongeren, waar de AprŤs-skiŽ in gezellige kroegen en disco een belangrijk onderdeel is van je vakantie. 

Sneeuwweek 8-12 jaar

Een Simi sneeuwvakantie in Duitsland in het Zwarte woud.  Een vakantie met allerlei activiteiten  als sleeŽn, Sneeuwschoenwandelen, Fakkeltocht, een sneeuwfort bouwen en allerlei spellen in de sneeuw. Je krijgt survivalles in de sneeuw. Ook zijn er mogelijkheden om te gaan zwemmen. Er wordt in een comfortabele touringcar gereisd en verblijft in een jeugdherberg.

Sneeuwweek 13 - 16 jaar

Een Simi sneeuwvakantie in Duitsland in het Zwarte woud. Naast skiŽn of snowboarden ga je op deze vakantie allerlei activiteiten doen als een sneeuwfort bouwen, sleeŽn en Survivallen in de sneeuw. Ook is er een fakkeltocht en een avondprogramma in de sneeuw. Ook kun je zwemmen. Er wordt in een comfortabele touringcar gereisd en verblijft in een jeugdherberg.

Snowmania wintersport 14 - 23 jaar

SnowMania organiseert SnowCamps voor jongeren tussen de 14 en 23 jaar oud. Jongeren kunnen met een groep leeftijdsgenoten op wintersport. In de schoolvakanties kun je met deze wintersport kampen naar Oostenrijk. Er is altijd Nederlandse reisbegeleiding die alles regelt. Zij reizen mee vanuit Nederland ťn weer terug. Er is Altijd gegarandeerd vertrek  Er heerst een ongedwongen sfeer, niets hoeft en alles mag. Bij SnowMania is iedereen welkom.

Alpenkids
12 -18 jaar

Alpenkids organiseert klimexpedities voor jongeren van 12 tot 18 jaar in het hooggebergte van Zwitserland of Frankrijk.  De vakanties en klimcursussen staan onder leiding van ervaren berggids en instructeurs. Er wordt ook aandacht aan survival technieken besteed.

Sneeuw en weerberichten over de hele wereld
 
Ga naar het begin van deze pagina
overzicht Actieve vakanties en Outdoors activiteiten

Overzicht Actieve, sportieve, en natuurvakanties. Zowel zomer buitensport en als wintersportreizen, en expedities. In Nederland, BelgiŽ en andere landen in Europa en andere continenten. voorbeelden van de outdoors activiteiten zijn : Kanovaren, Raften, Vlotbouwen, Bergwandeltocht, Boogschieten, Luchtbuksschieten, Paintbal, KlimAdventure met Abseilen, Mountainbiken,  skiŽn, langlaufen, Paardrijden deltavliegen.
Exotischer zijn : sledehondentochten, endiersafari, ijsvissen, walvissafari

 
Contact Vakantiekampen is onderdeel van  www.allerbest.nl